Istoric Zetea

Undeva in Europa este Romania.

Undeva in Romania este Transilvania.

Aici se produce faimoasa bautura alcoolica numita Zetea de Transilvania.

De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind continu procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.

Dupa revolutia din 1989 Silviu Zetea reorganizeaza aceasta activitate in cadrul firmei S.C. Privat Silviu Zetea SRL, cu dorinta de a transmite generatiilor viitoare secretul metodei „Zetea“ pe varianta din tata in fiu.

Pentru prima data, pentru produsele de acest gen, tuica „Zetea de Transilvania“  are parte de un mare succes, obtinand numeroase distinctii, una dintre ele fiind Medalia de Argint de la Concursul Mondial Bruxelles 2001.

Acest produs este folosit in Romania in relatiile de protocol si la nivel diplomatic, fiind un produs de lux mai exclusivist, apreciat in diferitele colturi ale lumii.

Caracterul manual (manufacturier) al productiei, tinand cont si de aspectul sezonier si de metoda de obtinere, confera produselor „Zetea“ o calitate deosebita, care este redata si in impresiile scrise in cartea de onoare de catre cei care ne-au vizitat.

Intrucat logoul nostru este: „Zetea – o poveste care nu poate fi spusa in cateva cuvinte“, asteptam sa ne descoperiti.


Silviu Zetea